Annonce:
Annonce:

Datter anmeldte selv forældre for misbrug

Forældrepar varetægtsfængslet efter opsigtsvækkende sag om misbrug af retarteret datter. Datteren selv anmeldte sine forældre, der nu er varetægtsfængslede

Annonce:
Følg Krimi

Et forældrepar fra Brønderslev i Nordjylland - en 36-årig mor og en 40-årig far - er netop blevet varetægtfængslet i fire uger af retten i Hjørring, efter de i går blev anholdt på deres bopæl - sigtet for omfattende svigt, vold og sexmisbrug af deres 20-årige letterede retardere datter.

Sammen har forældrene ni børn, som nu alle er blevet fjernet fra hjemmet, efter politiet i går aflagde besøg på landejendommen og ransagede boligen.

Politianklager Peter Rask siger til TV2 News, at det var den 20-årige pige selv, der i starten af ugen anmeldte forældrene til politiet i Ringsted. Det fik myndighederne til at tage affære. Pigen havde tydelige tegn på omsorgssvigt - blandt andet forfrysninger i benene med begyndende koldbrand, fordi forældrene har tvunget hende til at skovle sne i sandaler.

De andre børn, havde ifølge politiets sigtelse lov til også at slå og sparke deres 20-årige søster. Også de er nu indlagt til helbredstjek på sygehuset, efter de blev fjernet fra hjemmet.

Angiveligt har familien kun boet i Brønderslev Kommune i fire måneder, mens de i flere år har boet i Lolland Kommune.

Forældrene ankede straks varetægtsfængslingen til Landsretten. Den afgørelse falder formentligt først mandag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: