Annonce:
Annonce:

50 unge løb rundt med våben

Vidne til skud-ballade ved Brøndby Strand Station så store gruppe unge med indvandrerbaggrund løbe rundt med bl.a. baseball-bats

Politi med hunde søger efter spor inde i Brøndby Strand Stationscenter i aften. (Foto: Kenneth Meyer)
Politi med hunde søger efter spor inde i Brøndby Strand Stationscenter i aften. (Foto: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Krimi

- Jeg var på vej til S-toget på Brøndby Strand Station, da jeg så omkring 50 unge indvandrere, løbe vildt omkring med alt muligt i hænderne.

Sådan fortæller P., en ung mand, som ikke ønsker sit navn offentliggjort, om sceneriet ved Stationscentret i Brøndby Strand i aften omkring klokken 18.45.

- Var det våben, de havde i hænderne? Bats, måske?

-Lige akkurat!

Ung pige slog alarm
P. havde været på familiebesøg og var på vej hjem, da han så den store gruppe unge. For ikke at komme i ballade, valgte han en anden vej til stationen. Da han passerede biblioteket, som ligger ved ventret, så han en ung pige stå med en mobiltelefon.

Annonce:

- Jeg spurgte hende, om der var noget i vejen, og om jeg kunne hjælpe. Hun fortalte, at der løb en psykopat rundt og ville skyde folk, så hun var ved at ringe efter politiet, fortæller P. - Jeg roste hende for at ringe, og så gik jeg videre til stationen. men derhenne, omkring 100 meter fra, hvor jeg havde set den første gruppe unge løbe rundt, så jeg igen en gruppe unge - denne gang 20-30 stykker. Jeg ved ikke, om det var nogle fra den første gruppe, men nu så jeg ikke nogen form for våben.

Fem patronhylstre fundet
Inden P. nåede frem til stationen, var der kommet to politibiler til stedet.

København Vestegns Politi har oplyst, at der klokken 18.45 kom en alarm om skyderi ved Stationscentret. Siden har politiet i den nærliggende Avedøre Stationsby fundet og standset en bil med tre unge, som indrømmede, at de havde kørt en såret kammerat til hospitalet.

Den sårede var flygtet fra Stationscentret og omkring en halv kilometer væk til det sted, hvorkammeraterne havde samlet ham op i bil.

Poltiet har, efter hvad ekstrabladet.dk foreløbig har fået oplyst, fundet fem patronhylstre i Stationscentret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: