Mand i livsfare - passet op af tæskehold

35-årig mand passet op på Kokkedal Station af indvandrergruppe - havde talt med udenlandsk kvinde i toget

Følg Krimi

En 35-årig mand har i aften været i regulær livsfare efter en voldsom afstraffelse på Kokkedal Station i Nordsjælland.

- Manden var kommet til Kokkedal med toget. Vidner så på toget, at manden talte med en udenlandsk, måske muslimsk, kvinde, og at kvinden efter samtalen talte i telefon på et sprog, som vidnerne ikke forstod, oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk til ekstrabladet.dk.

- Da toget kom til Kokkedal, steg både den 35-årige mand og kvinden ud - og vidnerne så kvinden nikke hen imod manden til en gruppe mænd, som ventede på hende på perronen.

Sparket og tævet
Mændene kastede sig derefter over den 35-årige, som er af dansk herkomst. han blev så hårdt medtaget af slag og spark, at han blev ført til Rigshospitalet, hvor han umiddelbart blev vurderet til at være i livsfare.

- Han er dog nu stabiliseret, sagde Ole Hestbæk et par timer efter den voldsomme afstraffelse. - Men han bliver scannet på Riget.

Ved midnatstid var den manden overfaldne kommet sig så meget, at politiet fik lov til at sende et afhøringshold ind på sygestuen på Rigshospitalet. Det var endnu ikke lykkedes politiet at få fat i tæskeholdet. Men masser af vidner har set optrinnet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+