Annonce:
Annonce:

Bøf-Jensen offer for bagvaskelse

Rådyr døde ikke i rigmandens hegn, men blev placeret der. - Det er skræmmende, at nogen vil gøre sådan noget, siger 'Jensens Bøfhus'-ejeren

Råbukken blev placeret i Bøf-Jensens hegn efter dens død, siger eksperter. (Foto: Fyens Stiftstidende/Sander Schmidt Astrup)
Råbukken blev placeret i Bøf-Jensens hegn efter dens død, siger eksperter. (Foto: Fyens Stiftstidende/Sander Schmidt Astrup)
Annonce:
Følg Krimi

Palle Skov Jensen kan på en gang være lettet, og ganske bekymret. Lettet fordi hans trådhegn ikke var skyld i, at en råbuk blev ædt levende af ræve, da den sad fast i det. Bekymret fordi nogen åbenbart har så meget imod ham, at de ville have det til at se sådan ud.

Efter at eksperter har inspiceret trådhegnet, hvor råbukken lørdag blev fundet død og halvt fortæret, har de slået fast, at den umuligt kunne have siddet fast i hegnet.

- Hegnet bærer ikke spor af, at råbukken skulle have kæmpet for at komme fri, og der er ingen spor efter rovdyr, ligesom der ikke er spor efter blod på jorden, siger Morten Andersen fra Nordfyns Kommunes teknik- og miljøudvalg til ekstrabladet.dk.

Det er kommunen, der har bedt eksperter om at kigge på hegnet for at fastslå, om det er ulovligt sat op. Det er det ikke. Til gengæld peger alt på, at nogen har slæbt den døde råbuk fra et andet sted i skoven hen til hegnet, hvor de har sat det fast.

Har ingen mistænkte
Over for ekstrabladet.dk udtrykker Palle Skov Jensen både glæde og bekymring over afsløringen.

- Jeg er glad for, at det er opklaret, at råbukken ikke er endt i hegnet, som det først var troet, siger han.

- Men jeg er ked af, at nogen har gjort sig besværet med at placere den der. Det virker skræmmende, at nogen vil gøre sådan noget, siger Bøf-Jensen.

Det var hans nabo, Torben Christiansen, som selv er ivrig jæger, der fandt råbukken og informerede medierne om sit fund. Men Palle Skov Jensen vil ikke skyde sin nabo et motiv i skoene.

- Jeg vil ikke udtale mig om nogen mistanke. Jeg kan ikke tænke mig, at nogen har haft et motiv for at gøre dette her, siger han til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: