Mødte sin morder på vej fra fest

Politiet indrømmer, at det bliver benhårdt arbejde at finde Vivi Inger Kristiansens morder efter 10 måneder

Vivi Inger Kristiansens skelleterede lig blev fundet af en skovvandrer i Valsømagle Skov søndag ved middagstid. (Privatfoto)
Vivi Inger Kristiansens skelleterede lig blev fundet af en skovvandrer i Valsømagle Skov søndag ved middagstid. (Privatfoto)

Det blev tidligere i dag fastslået med sikkerhed via tandkort, at liget, der blev fundet i Valsømagle Skov ved Haraldsted nær Ringsted er liget af Vivi Inger Kristiansen, der var 30 år, da hun sidste år den 9. juli forsvandt og blev meldt savnet.

Hun blev sidst set af venner til en fest på Sorøvej 59 i Ringsted. Det var den 9. juli sidste år, hvor hun ifølge oplysningerne brød op for at gå hjem på et tidspunkt mellem klokken 21 og 24.

Her ender sporet.

Vivi Kristiansen færdedes inden sin forsvinden i et drukmiljø, og det sammenholdt med de mange måneder der er gået siden hendes forsvinden gør ikke politiets opgave lettere.

Svært at huske
- Både tiden og folks evne til i beruset tilstand at erindre detaljer, der kan være vigtige for efterforskningen gør vort efterforskningsarbejde mere kompliceret, men vi må på den igen. Vi har afhørt alle relevante personer i forbindelse med hendes forsvinden, men nu, hvor der er tale om en drabssag, skal vi have fat i dem alle sammen igen for at tale med dem, siger vicepolitikommissær ved Midt- og Vestsjællands Politi, René Frederiksen, til ekstrabladet.dk.

Politiet kan på grund af ligets skelleterede tilstand endnu ikke sige noget om dødsårsagen.

- Hvis der er brugt gift eller lignende, kan det afsløres via hårprøver fra liget, men som udgangspunkt er dødsårsagen fortsat ukendt, siger René Frederiksen.

Benhårdt arbejde
Vivi Inger Kristiansens ejendele var gravet ned sammen med hendes lig i den primitive grav, hvor hun søndag ved middagstid blev fundet af en skovvandrer i Valsømagle Skov.

Om politiet fandt andre effekter i nærheden af liget, der giver en indikation om, hvor morderen skal søges ønsker René Frederiksen ikke at oplyse.

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen specifik person i kikkerten, men hvorvidt vi fandt noget på det sted, hvor liget var gravet ned, der kan betegnes som spor i efterforskningen, ønsker jeg at holde for mig selv. Efterforskningen gik i gang søndag, og der ligger et stort arbejde foran os, men vi har generelt en høj opklaringsprocent i Danmark, og med benhårdt efterforskningsarbejde og lidt held er det også muligt, at denne drabssag vil blive opklaret, siger René Frederiksen.

Har du oplysninger i sagen om Vivi Inger Kristiansens færden eller hendes forsvinden, kontakt da Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46 35 14 48.