Var knallertulykke et mord?

Hvad politiet først troede, var en 22-årig mand, der var død af et styrt på sin knallert, efterforskes nu som et brutalt mord, der er forsøgt camoufleret

Thomas Kragh Petersen blev fundet død ved siden af sin knallert natten til mandag. Nu mistænker politiet, at der ligger en forbrydelse bag den 22-åriges død. (Arkivfoto)
Thomas Kragh Petersen blev fundet død ved siden af sin knallert natten til mandag. Nu mistænker politiet, at der ligger en forbrydelse bag den 22-åriges død. (Arkivfoto)

Det lignede en tragisk ulykke, da en 22-årig mand natten til mandag blev fundet død ved siden af sin knallert i en grøft på Vestlolland. Men efterhånden som efterforskningen skrider frem, mistænker politiet i stadigt højere grad, at nogen har taget livet af manden og efterfølgende forsøgt at skjule mordet som en ulykke.

Den døde, 22-årige Thomas Krogh Petersen, lå livløs ved siden af sin blå knallert på Ørnekulevej ved Utterslev på Lolland, da forbipasserende opdagede ham. Men flere af mandens ting manglede, og efterhånden som politiet har undersøgt dødsfaldet nærmere, er mistanken om, hvorvidt der ligger en forbrydelse bag, vokset.

- Der har været mange uforklarlige ting ved dødsfaldet, og det har gjort, at vi nu efterforsker det som et drab. Manden manglede sin styrthjelm, sin mobiltelefon og sin pung, og der er flere ting, der får os til at tvivle på, om der er tale om en ulykke, siger Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til ekstrabladet.dk.

Undersøges afretsteknikere
Thomas Krogh Petersen er i denne uge obduceret, men det har ikke givet et klart svar på dødsårsagen. Liget undersøges i disse dage nærmere af retsteknikere.

Politiet ønsker henvendelser fra alle, der kan have set Thomas Krogh Petersen søndag aften fra klokken 22.30, hvor han kørte fra Oddevej i Købelev.

Thomas Krogh Petersen kørte på sin sidste færd på en metalblå knallert 30 af mærket Yamaha. Han var iført en sort styrthjelm med gule aftegninger på siderne, en arbejdsjakke i farverne fluoriserende lysegrøn og mørkeblå, blå cowboybukser, sorte handsker og lyse kondisko. På sig havde han en rød pengepung og en mobiltelefon af mærket Nokia.

Politiet ønsker desuden oplysninger om Petersens styrthjelm, der er en sort integralstyrthjelm, med gullige aftegninger på siderne og en Nokia mobiltelefon.