Ølkup endte i strømkaos

Drama i Glostrup, da gerningsmænd her til morgen forsøgte at stjæle lastbil fyldt med øl

Øltyvene måtte droppe deres kup, da flere  strømførende wirer blev viklet ind i hjulene. (Foto: Kenneth Meyer)
Øltyvene måtte droppe deres kup, da flere strømførende wirer blev viklet ind i hjulene. (Foto: Kenneth Meyer)

Der havde næppe været en gane tør i hele påsken, hvis bare planen var lykkedes.

Men der gik i bogstaveligste stand strøm i det våde kup, da en eller flere gerningsmænd forsøgte at kidnappe en lastbil fyldt med de dejlige grønne flasker fra Royal Unibrews øl-depot i Glostrup her til morgen.

Efter at være kommet ind på det lukkede anlæg, brød gerningsmændene lastbilen op og kørte i ro og mag mod en massiv port, som sædvanligvis lukker automatisk op, når biler skal ud indefra. Men sådan er det ikke uden for åbningstid, erfarede føreren, der bakkede og forsøgte at undslippe igennem et hegn via nabogrunden.

Han eller hun vidste sandsynligvis heller ikke, at Royal Unibrew er så glade for deres gyldne dråber, at de beskytter dem med hele fire lag strømførende wirer. Under flugten blev de viklet så meget ind i hjul og førerhus, at kidnapningsforsøget til sidst blev opgivet af fare for elektricitet de helt forkerte steder. Københavns Vestegns Politi arbejder i øjeblikket på at sikre tekniske beviser, og har foreløbig ikke nogen spor af tyvene, der kan se frem til at måtte købe deres påskebryg nede hos den lokale købmand i stedet.