Otte års fængsel til farlig trussetyv

En 33-årig familiefar fra Nordfalster er netop blevet idømt otte års fængsel for voldtægt, for sex med mindreårige og for at have stjålet en masse unge pigers undertøj

Den 33-årige familiefar lokkede unge piger til sex. Han fandt dem blandt andet over chatten. (Arkivfoto: Thomas Wilmann)
Den 33-årige familiefar lokkede unge piger til sex. Han fandt dem blandt andet over chatten. (Arkivfoto: Thomas Wilmann)

Retten i Nykøbing har netop kendt en 33-årig familiefar skyldig i et langt synderegister blandt andet omhandlende voldtægt, pædofili, dødstrusler og trussetyveri. Han blev for kort tid siden idømt otte års fængsel.

Manden, der selv er far til en treårig pige, har blandt andet tvunget sig til sex med mindreårige piger ved at bedøve dem med sprut og kokain. Samtidig lokkede han helt unge piger til seksuelle udskejelser ved at love dem penge.

To voldtægter
Nævningetinget fandt manden skyldig i samtlige 25 anklagepunkter. Dermed er han også dømt skyldig i to voldtægter af både en 16-årig pige og en 22-årig kvinde. Den 16-årige blev voldtaget ombord på en motorbåd i Guldborg Havn sidste år, mens den 22-årige blev voldtaget i et skovområde ved Nykøbing Falster i august 2006. Her passede han kvinden op en tidlig søndag morgen og truede hende med pistol til at gå med ind i skoven, hvor han forbrød sig mod hende.

Den 33-årige har nægtet begge voldtægter, men Retsgenetisk Institut har fastslået, at der er en million gange større sandsynlighed for at han er gerningsmand, end at en anden person står bag forbrydelsen.

Stjal unge pigers trusser
Manden, der har arbejdet som tagdækker i området, er endvidere dømt for flere samlejer og anden kønslig omgang med en dengang 13-årig pige. Han dømtes også for at have haft samleje med pigen efter at have bedøvet hende med spiritus og kokain. Dommen omfatter også anden kønslig omgang end samleje med denne piges 14-årige veninde.

Ikke nok med det er familiefaderen er også dømt for adskillige tyverier af unge pigers undertøj.

Ofre får 210.000 kr. i erstatning
Tre af mandens ofre - de helt unge piger, som også har vidnet i retten - skal hver have en erstatning på 70.000 kroner.

Tagdækkeren har under hele sagen nægtet sig skyldig i 24 af 25 forhold. Han har alene erkendt, at han havde op mod 1,5 gram kokain med sig, da han hentede den 13-årige og den 16-årige fra Guldborg-voldtægten på en efterskole i Tarm i Vestjylland.

Den 33-årige ankede dommen på stedet.