Annonce:
Annonce:

Jønke: Vi har lokaliseret rottereden

Hells Angels-bossen Jønke langer ud efter indvandrerbanderne. - Nu er 'festen' slut, siger han

HA-bossen 'Jønke' Nielsen: - Naturligvis forsvarer vi os selv og vore kære, det har vi altid gjort. (Foto: Jakob Jørgensen)
HA-bossen 'Jønke' Nielsen: - Naturligvis forsvarer vi os selv og vore kære, det har vi altid gjort. (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Krimi
Annonce:

– Hells Angels finder sig ikke i at blive trådt på. Naturligvis forsvarer vi os selv og vore kære, det har vi altid gjort. Det nye er, at vi nu har fået lokaliseret og defineret præcis, hvor ’rottereden’ er.

Sådan siger Hells Angels-bossen Jørn ’Jønke’ Nielsen til Ekstra Bladet om bandekonflikten, som hærger Københavns gader.

Inden for de seneste par uger er striden mellem indvandrergrupperinger og rockere kommet tæt på borgerne, og flere uskyldige mennesker har stået i skudlinjen.

Festen er slut
Derfor tog Hells Angels i torsdags bladet for munden i et indlæg på motorcykelklubbens hjemmeside. Her gør HA’erne det klart, at de føler sig tvunget ind i konflikten. Blandt andet skriver de, at ’chikanerier’ og ’terror’ har været en ’medvirkende årsag til, at uroen er eskaleret.’

Jønke, som befinder sig i Tyskland, afviser over for Ekstra Bladet på sms, at uroen har rod i en kamp om det kriminelle marked. Ansvaret er udelukkende indvandrerbandernes.

Mentalitetsændring
– Den drejer sig om en mentalitet, som disse personer i al for lang tid har fået lov til at have og genere omgivelserne med i integrationens navn. Nu er ’festen’ slut, slår Jønke fast, og giver sit bud på, hvad der skal til for at stoppe bandekrigen.

– En mentalitetsændring, siger Hells Angels-bossen, uden dog at ville uddybe det yderligere.

Heller ikke den omtalte ’rotterede’ ønsker han nærmere at definere. Men udsagnet kan have relation til indvandrerbanderne på indre Nørrebro.

– Nørrebro er en jungle og et sted, hvor modsætninger for alvor mødes. Hvis nogen tror, at denne jungle vil blive lettere at færdes i uden HAMC’s tilstedeværelse, så er de naive ud over alle grænser, skriver Hells Angels på sin hjemmeside.


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: