Toilet-voldtægt var 'vild' sex

En 17-årig mand var dybt rystet, da han blev anmeldt for voldtægt efter et toiletbesøg med en pige. Han slipper nu for sigtelse

Følg Krimi

Først efter fire dage som efterlyst voldtægtsmand, lykkedes det i går eftermiddag at få fat på den 17-årige mand, som fredag blev anklaget for at have tvunget en jævnaldrende pige til sex på et diskoteks-toilet på Club Natasja i Nykøbing Mors.

Natten til torsdag havde den 17-årige mand tvunget sig adgang til og angiveligt hevet tøjet af en pige på toilettet, men nu viser efterforskningen, at de seksuelle udskejelser formentligt reelt var lidt for grænseoverskridende sex.

Grænseoverskridende sex
- Der er ingen tvivl om, at der er sket noget på det toilet, som har været grænseoverskridende for den 17-årige pige. Men der er intet der tyder på, at hun er blevet tvunget til det, og at der dermed er tale om en voldtægt, lyder vurderingen fra kriminalassistent Andreas Søegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Det var da heller ikke pigen selv men venner af hende, som underrettede familien, der i sidste ende valgte at anmelde sagen fredag.

Var efterlyst i fire dage
Manden hørte allerede i løbet af fredagen i lokalmiljøet, at han var efterlyst i sagen og involverede straks sine forældre. Sammen blev de enige om, at han skulle melde sig til politiet, men blev samtidig ringet op af bekendte, som oplyste ham om, at anmeldelsen nu var trukket tilbage.

- Da vi fik kontakt til ham, troede han, at anmeldelsen var trukket tilbage, så han var dybt rystet over anklagerne. Han afviser, at der var tale om voldtægt. Under afhøringen af ham har han bekræftet de faktiske forhold, som også stemmer overens med pigens og vidners forklaring.

På baggrund af efterforskningen har politiet derfor valgt ikke at rette sigtelse mod manden. Den 17-årige pige vil i øvrigt ikke blive sigtet for falsk anmeldelse, da det ikke var hende selv, som anmeldte sagen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind