Fem års fængsel for sex-misbrug

Den 52-årige plejefar Gunner Christian Hansen, der igennem fem år sexmisbrugte, bankede og sultede tre palæstinensiske søstre, blev i dag idømt fem år i fængsel

Det syge sexmisbrug af de små plejebørn foregik i dette hus i Skælskør. I dag blev plejefaderen idømt fem års fængsel (Foto: Per Rasmussen)
Det syge sexmisbrug af de små plejebørn foregik i dette hus i Skælskør. I dag blev plejefaderen idømt fem års fængsel (Foto: Per Rasmussen)

– Det kommer fuldstændig bag på mig. Min datter legede med pigerne, red på heste og havde det sjovt sammen, sagde Conny Christoffersen til Ekstra Bladet, da sagen kom frem i lyset.

Hun var nabo til det hus, hvor tre piger boede de første fire år af deres rædselsfulde tilværelse hos en plejefamilie udenfor Skælskør.

I følge politiets anklager voldtog plejefaderen én af pigerne mindst 100 gange over to år, han sparkede og slog de tre piger og tiltalte dem med 'luder' i stedet for deres navne.

Ved 13-tiden siden blev den 52-årige plejefader Gunner Christian Hansen idømt fem års fængsel.

Kommunen er blevet kraftigt kritiseret for ikke at gribe ind i tide, men hvilke konsekvenser det får for de involverede medarbejdere er endnu ikke afgjort.

Den 52-årige modtog dommen ved at ryste på hovedet og i øvrigt forholde sig tavs.

Dommeren lagde vægt på, at plejefaren havde misbrugt flere af børnene, og de fem års fængsel svarer til, hvad anklagemyndigheden på forhånd havde krævet.

Ud over fængselsstraffen blev den 52-årige dømt til at betale 180.000 kroner i erstatning til pigerne.