Stor forvirring om Baggers ankomst

Flere vidner fortæller, at bedragerisigtede Stein Bagger allerede er landet i Københavns Lufthavn. Men Stein Bagger er stadig i USA, fastslår bagmandspolitiet

Er Stein Bagger landet i København? Ja, siger flere kilder og passagerer på et fly fra Paris. Nej, siger politiet. (Foto: AP)
Er Stein Bagger landet i København? Ja, siger flere kilder og passagerer på et fly fra Paris. Nej, siger politiet. (Foto: AP)

Presse, politi, lufthavnspersonale og de danske myndigheder er alle på stikkerne over den eftersøgte it-direktør Stein Bagger, der efter sigende er på vej til landet. Flere rygter lyder, at han allerede skulle være landet i Danmark.

Vidne så Bagger med civile betjente
Ifølge dr.dk mener vidner blandt andet at have set Bagger blive fulgt ombord på et fly fra Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris på vej mod Danmark. Den påståede Bagger blev mandsopdækket af to civilklædte betjente.

Oplysningerne om at Stein Bagger er landet bliver på nuværende tidspunkt dog afvist af samtlige involverede i Bagger-sagen.

- Vi har ikke kendskab til, at Stein Bagger skulle være landet i Kastrup, siger vagtchefen hos politiet i lufthavnen, Carsten Troensegaard til ekstrabladet.dk.

- Hvis der lander fremmed politi i lufthavnen, skal vi orienteres, og det er vi ikke blevet. Jeg kan bare sige, at han ikke er landet, og jeg tror først, at det sker tidligst i morgen, erklærer han.

Bagmandspolitiet afviser
Også Bagmandspolitiet afviser overfor Ritzaus Bureau forlydender om, at Stein Bagger skulle være landet i Danmark og kalder det 'højst usandsynligt'.

Stein Baggers forsvarer Jesper Madsen kender heller ikke til, at hans klient skulle være ankommet til Danmark.

- Jeg kan hverken be- eller afkræfte det. Jeg har kun hørt det fra medierne, men er ikke selv blevet orienteret herom.

Kan du dermedafvise, at han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen?

- Han skal jo fremstilles indenfor 24 timer, fra han lander i Danmark. Men jeg er ikke blevet underrettet herom, og normalt vil han også blive afhørt først. Men nu er der selvfølgelig ikke meget normalt ved denne her sag. Naturligvis kan jeg blive varslet om en fremstilling blot en time før, men jeg har ikke fået besked herom endnu, fastslår Jesper Madsen.

Bagmandspolitiets chef Jens Madsen afviser, at Bagger er landet i DAnmark.

- Stein Bagger er ikke landet i Københavns Lufthavn - og han er ikke i Danmark, men i USA. Vi håber stadig på, at han kommer til landet inden for 48 timer, siger Jens Madsen Ritzau.