Stein viste rockerven frem for jetsettet

Hilste på USA’s ambassadør: De amerikanske sikkerhedsvagter vidste ikke, om de skulle grine eller græde

Her kommer gulddrengen Stein Bagger spankulerende ind i KB Hallen sammen med sin rockerven Brian Sandberg (i blå trøje) på slæb. (Privatfoto)
Her kommer gulddrengen Stein Bagger spankulerende ind i KB Hallen sammen med sin rockerven Brian Sandberg (i blå trøje) på slæb. (Privatfoto)
Følg Krimi

Der er tilsyneladende kun to personer i toppen af det danske jetset, der aldrig har oplevet den flygtede it-direktør Stein Bagger med hans narkodømte Hells Angels-bodyguard Brian Sandberg.

Den ene er mandens egen kommunikationsrådgiver, Erik Ove. Den anden er Baggers faderfigur både i privat- og erhvervslivet, den detroniserede formand for IT Factorys bestyrelse, Asger Jensby.

Kendisser
- Jeg har aldrig set ham sammen med rockeren eller en bodyguard, og det har Asger Jensby heller ikke, siger Erik Ove således til Ekstra Bladet.

Det er der til gengæld mange andre, der har.

Så sent som for tre uger siden var Stein Bagger og Brian Sandberg sammen med pinger og kendisser og andre topfolk fra det øverste Danmark til tennis i KB Hallen til finalen i Legends Live mellem Stefan Edberg og Goran Ivanisevic.

IT Factory var hovedsponsor for arrangementet og havde inviteret venner og forretningsforbindelser på en VIP-oplevelse med spisning. Her viste den nu flygtede it-direktør beredvilligt sin tatoverede ven frem for etablissementet og præsenterede ham som ’en gammel ven’.

Den mest prominente i Stein Baggers følge var den amerikanske ambassadør James Cain, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger hilste og gav Brian Sandberg hånden.

- Ambassadørens sikkerhedsvagter så noget forbløffede ud, da rockeren hilste på ham. De vidste ikke rigtig, hvad de skulle gøre, siger en kilde, der var til stede, til Ekstra Bladet.

Også nogle af selskabets øvrige gæster, der inkluderede sportsfolk, modeskabere og ansatte i IT Factory, hilste på HA-rockeren, som Bagger præsenterede som sin gamle ven.

Dæk dig til
Der var ingen tvivl om Sandbergs baggrund. Ingen andre i KB Hallen var tatoveret langt op på halsen og helt ud til fingerspidserne den aften. Tatoveringer som hans tætsiddende blå trøje slet ikke kunne skjule.

Stein Bagger havde ellers fortalt sin kommunikationsrådgiver, at han havde bedt Brian Sandberg om at dække sin kropskunst, så rockerforbindelsen ikke var alt for åbenlys.

- Stein havde den holdning, at der ikke var nogen, der skulle bestemme, hvem han var venner med. Derfor kommer det ikke bag på mig, at Brian Sandberg var med den aften, siger Erik Ove, der afviser, at han selv eller IT Factorys formand og storaktionær var til stede i KB Hallen den pågældende aften.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.