Vestergaard i skjul med livvagter

- Han eksisterer ikke længere for mig, siger Allan Vestergaard om Bagger i interview - Vestergaard er omgivet af livvagter

- Jeg er færdig med ham siger Allan Vestergaard om Stein Bagger (billedet). (Arkivfoto: JP)
- Jeg er færdig med ham siger Allan Vestergaard om Stein Bagger (billedet). (Arkivfoto: JP)

Omgivet af livvagter på en hemmelig adresse et sted i Danmark mødtes en af IT Factory-skandalens hovedpersoner sent onsdag aften med Dagbladet Børsen.

Manden fra dramaet om det nu kollapsede IT Factory, hvor den administrerende direktør, Stein Bagger, er forsvundet på sjette dag, er Allan Vestergaard. Han mistænkes for milliardsvindel.

- For mig er han død
Allan Vestergaard har brug for at tale ud om sit forhold til Stein Bagger og ikke mindst om sit medejerskab af IT Factory, efter i flere dage af have gemt sig for offentligheden og for de gerningsmænd, der sidste mandag var tæt på at slå ham ihjel.

- For mig er han død. Jeg har gået og ventet, at han nok skulle dukke op, men jeg er holdt op med at forsvare ham. Om han er psykopat eller ej, ved jeg ikke, men for mig eksisterer han ikke mere, siger Allan Vestergaard som forklaring på, hvorfor han under det timelange møde konsekvent omtaler Stein Bagger i datid.

- Jeg har absolut intet at gøre med svindlen i IT Factory, tværtimod er jeg nok det største offer investeringsmæssigt qua min investering i Agios United. Jeg er grædefærdig og flov over at være med i sådan et selskab, med det der er kommet frem, siger Allan Vestergaard til Børsen.