Solcenter sprængt i luften

Et solcenter på Nøjsomhedsvej på Østerbro er netop sprængt i luften. To maskerede mænd er set løbe fra stedet

Det er endnu uvist, om der har været nogen personer inde i solcentret, da det onsdag formiddag blev sprængt i luften. (Foto: Thomas Sjørup)
Det er endnu uvist, om der har været nogen personer inde i solcentret, da det onsdag formiddag blev sprængt i luften. (Foto: Thomas Sjørup)

Kort efter klokken 11.00 onsdag formiddag ramte en kæmpe eksplosion et solcenter på Nøjsomhedsvej 2 på Østerbro. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der formentlig tale om en bombe, der er placeret i centret.

- Hele indgangspartiet er sprængt helt væk. Det har været en meget voldsom eksplosion, og der er stadig ild, siger Ekstra Bladets reporter på stedet.

Politiet har netop afspærret hele området omkring centeret, da en taske er fundet derinde. Bomberyddere er lige nu på stedet for at eliminere den mistænkelige taske.

- En politibil kom ræsende rundt om hjørnet og to betjente sprang ud af bilen og råbte 'Væk, væk' til alle omkring, fortæller reporteren. Politiet er nu ved at evakuere alle beboere i den ejendom, som solcenteret er tilknyttet.

Flere vidner har set to maskerede drenge eller mænd løbe fra området, kort før centret eksploderede. Politiet har nu travlt med at få de mange sammenstimlede folk væk fra området, da det frygtes, at endnu en eksplosion vil ramme.

De første meldinger lød om flere tilskadekomne, men det lader nu til, at ingen er ramt af eksplosionen. Dog er det stadig umuligt at komme ind i centret, da ilden endnu ikke er slukket. Det er derfor uvist, om nogen befandt sig i centret, da eksplosionen skete.

Et enkelt af vidnerne til eksplosionen er kørt på hospitalet med chok, mens de øvrige vidner er samlet på den nærliggende McDonald's, hvor de venter på at blive afhørt.

Også Kirsteinsgade er nu spærret af, da de to mænd her smed en taske, der frygtes at indeholde en bombe. Forsvarets 'Rullemarie' er lige nu i Kirsteinsgade, hvor det vurderes, om tasken skal sprænges i luften på stedet, eller den kan bringes til nærmere undersøgelse.

HVIS DU HAR BILLEDER FRA SOLCENTRET, SÅ SEND DEM TIL OS. MMS DIT FOTO TIL 1224 ELLER MAIL DET TIL 1224@EB.DK

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter