Går fri efter knivstikkeri

En 33-årig mand fra Sjælland bliver om kort tid løsladt igen på trods af, at han foran diskotek Crazy Daisy i Aars i nat stak en ung diskoteksgæst med en kniv

En 33-årig mand stak i nat en anden diskoteksgæst i Aars. Manden fik dog kun overfladiske skrammer. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
En 33-årig mand stak i nat en anden diskoteksgæst i Aars. Manden fik dog kun overfladiske skrammer. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Fire mænd kom i nat op at toppes foran diskotek Crazy Daisy i den nordjyske by Aars, hvilket i sidste ende udviklede sig til et regulært knivstikkeri.

En 33-årig mand fra Sjælland var blevet uvenner med tre unge mænd mellem 20-25 år fra det jyske, og de valgte omkring halv tretiden at 'tage balladen udenfor'.

- De diskuterede tæt på indgangen, og til sidst trak sjællænderen altså en kniv og stak ud efter en af de tre mænd, oplyser vagtchefen hos Nordjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Manden blev ramt af kniven i skulderregionen og blev snittet ved halsen, men knivstikkene var så overfladiske, at han end ikke skulle på hospitalet.

I første omgang blev knivstikkeren tilbageholdt af dørmanden fra diskoteket. Da politiet ankom blev den 33-årige anholdt og sigtet for vold. Han afventer i øjeblikket afhøring på politigården, men kan formentligt om ikke længe vende snuden mod Sjælland igen.

- Vores jurister har vurderet, at der ikke er nok til at fremstille ham i grundlovsforhør, så han bliver løsladt igen om ikke længe, forklarer vagtchefen.

Manden sigtes dog fortsat for overtrædelse af våbenloven.