Kæresten fandt myrdet mand

24-årig mand er blevet fundet dræbt af skud i en haveforening i Odense. Manden er blevet skudt flere gange med et 9 mm våben. Også en hund blev ramt af skud. To er nu anholdt

Drabsvåbenet er endnu ikke fundet. Manden blev skudt af flere skud og også en hund blev ramt af skuddene.(Foto: Nicolai Brix)
Drabsvåbenet er endnu ikke fundet. Manden blev skudt af flere skud og også en hund blev ramt af skuddene.(Foto: Nicolai Brix)

En mand og en kvinde er blevet anholdt i forbindelse med skuddrabet på en 24-årig mand i dag. Det oplyste Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

De to, begge i begyndelsen af tyverne, blev pågrebet, da en større politistyrke stormede en beboelsesejendom, hvor de lå og sov, ifølge Fyens Stiftstidende.

Den unge mand blevet fundet dræbt i haveforeningen Skt. Hans i Odense. Manden er 24 år og blev fundet i morges klokken ni af sin kæreste, som ankom til kolonihavehuset, hvor den 24-årige boede. Det er mandens eget kolonihavehus.

Skudt af flere skud
- Der er blevet affyret flere skud med et ni-milimeter våben. Om det er otte eller ti skud, kan jeg ikke lige bekræfte, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen til ekstrabladet.dk.

Han oplyser dog overfor ekstrabladet.dk, at i hvert fald en mand - måske et par - er blevet anholdt i sagen, og nu skal afhøres.

- Nu skal vi klargøre, om vi har fat i de rigtige, siger Henrik Justesen.

Hvad motivet til skuddene er, er dog i øjeblikket fortsat uklart.

Efterforskningsleder Kirsten Fischer fra Odense Politi har dog overfor DR Fyn afvist, at episoden har noget med den verserende rocker- og bandekonflikt at gøre.

- Han var kendt af politiet i forvejen, men for hvad kan jeg ikke sige, siger Henrik Justesen.

Også hund ramt af skud
Også en hund blev ramt af de mange skud, som formentligt blev affyret i aftes. Hunden overlever dog skuddene.

Politiet oplyser, at man endnu ikke har fundet gerningsvåbenet.

Ekstra Bladets mand på stedet oplyser, at politiet har afspærret fuldstændigt for adgang til haveforeningen. Kriminalteknisk er stadig på stedet for at sikre spor fra havehuset.

.