Tre anholdt i narkosag på Falster

Torsdag slog politiet til i en større narkoaktion i Nykøbing Falster. hvor tre blev anholdt. Præcis hvor stor fangsten blev, vil politiet ikke ud med

Politiet slog onsdag eftermiddag og aften til på en adresse i Nykøbing F. i en stort anlagt narkorazzia.(Foto: Claus Hansen)
Politiet slog onsdag eftermiddag og aften til på en adresse i Nykøbing F. i en stort anlagt narkorazzia.(Foto: Claus Hansen)

Tre personer blev anholdt og to huse i Nykøbing Falster ransaget onsdag eftermiddag og aften i forbindelse med en narkosag, skriver Folketindende.dk

Politiet vil af hensyn til efterforskningen ikke oplyse, hvor stor en fangst der er tale om, eller præcis hvilken type narko, det drejer sig om - om end billederne kunne antyde hash.

- Nej, du kan ikke få mere at vide, end det der allerede er ude, siger efterforskningsleder Bent Ludvigsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til ekstrabladet.dk.

Heller ikke ikke om de anholdte er kendt af politiet, vil han ud med.

De tre er to 30-årige fra Nykøbing Falster og en 38-årig tjekkisk mand, der alle blev anholdt i Nykøbing F.

De vil blive fremstillet i lukket grundlovsforhør torsdag.

Ransagningen i de to huse i Pomonagade foregik grundigt. En pose med lecasten blev taget med i politiets store kassevogn, forskellige beholdere fra haven, og sågar stod en politimand og hakkede i en pose med is for at se, om noget narko skulle være gemt dér, skriver Folketidende.dk.