Bombe-frygt i Nakskov

En bombelignende genstand viklet ind i ledninger, gaffatape og påhæftet med et ur er blevet fundet i et budskads midt i Nakskov centrum. Bomberyddere på vej

Bomberyddere er på vej fra København til Nakskov for at undersøge en bombelignende genstand.(Arkivfoto: Kristian Linnemann)
Bomberyddere er på vej fra København til Nakskov for at undersøge en bombelignende genstand.(Arkivfoto: Kristian Linnemann)

Området omkring Jernbanegade midt i Nakskov by er blevet spærret af, og beboere i de nærliggende bygninger har fået besked på at holde sig i en bestemt side af bygningen og væk fra vinduerne, efter en borger fandt en bombelignende genstand i morges.

En ung mand indfandt sig klokken ti til formiddag på politistationen i Nakskov, da han kort forinden havde opdaget en mærkelig genstand, der lignede en bombe, i et budskads.

- Han henvendte sig til os, fordi genstanden så mistænkelig ud. Vi har nu konstateret, at genstanden har en masse ledninger og noget urværk viklet ind i gaffatape, oplyser vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi Henrik Karlsen til ekstrabladet.dk.

Vurderes som meget farlig
Sprængstofeksperter er nu på vej med Rullemarie fra København. Bomben blev fundet i et budskads, der ligger lige overfor banegården i byen og tæt på politistationen.

- Vi kan selvfølgelig ikke sige, om det er en 'falsk' bombe endnu, men vi tager det yderst, yderst alvorligt det her. Vi vurderer den i øjeblikket som meget farlig, erklærer Henrik Karlsen.

Flere borgere i bygninger omkring bomben er blevet bedt om kun at opholde sig i en bestemt del af bygningerne i tilfælde at der er tale om en reel bombe.

ekstrabladet.dk følger sagen...

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.