Trussetyv anklaget for lolita-sex på motorbåd

Opsigtsvækkende synderegister: Ifølge politiet uddelte familiefar kokain og 'sneg' sig til samlejer med 13-årig

Voldtægter og dødstrusler . Samlejer med en 13-årig pige på en motorbåd. Sexmisbrug af en veninde, samt talrige indbrud og systematiske trussetyverier.

Ifølge politiet er det et opsigtsvækkende synderegister, der belaster den 33-årige mand, som i går blev ført ind i landsretten i Nykøbing Falster.

Nægter sig skyldig
Alene de alvorligste punkter om voldtægter kan sende ham adskillige år bag tremmer.

Men 33-årige FL, der selv er far til en tre-årig pige, tog konfrontationen forbløffende roligt.

Ligbleg efter 14 måneder i Maribo Arrest og iført en fængselstrøje-lignende sweatshirt med tværstriber i sort, gråt og hvidt erklærede han sig uden tøven uskyldig i 24 af i alt 25 anklagepunkter.

Han er oppe mod stærke kort. Retsgenetisk Institut i København har fastslået, at det med meget stor sandsynlighed var FL, der stod bag, da en dengang 22-årig kvinde i august 2006 blev truet med pistol og brutalt voldtaget i et anlæg i Nykøbing Falster.

Bizar beretning
Og i dag og i morgen kan en nu 14-årig pige og et par af hendes lidt ældre veninder, føje yderligere vidnesbyrd til den bizarre beretning om en mere end dobbelt så gammel mand, der for enhver pris ville virkeliggøre sine fantasier om lolita-sex. En af pigerne skal eksempelvis være blevet voldtaget, da FL anbragte hende og den 14-årige på en båd i havnen i Guldborg.

Inden da skal han have 'sneget' sig til samlejer med den yngste af pigerne, der nærmest var bedøvet af både spiritus og kokain, da de tre var på vej fra Vestjylland til Falster i den 33-åriges lille Opel Corsa.

Referatforbud
Retten bestemte imidlertid i går, at FL's forklaring til de mange anklager ikke må gengives, før de formodede ofre er afhørt.

Ekstra Bladet er derfor i dag afskåret fra at bringe hans version af forløbet.

Men det ligger fast, at han i forsommeren i fjor fik kontakt med den dengang 13-årige pige via træfpunktet Telebaren.

I de følgende måneder korresponderede de to flittigt via sms-beskeder, hvor FL bestemt ikke lagde skjul på sine seksuelle hensigter. Han lovede samtidig pigen 5000 kroner, hvis hun var klar på at gå 'hele vejen'.

Dækningsløs check
Det valgte hun af eller anden grund at gøre, og parret havde samlejer under deres første møde, der fandt sted sent om aftenen i Ebeltoft.

Men FL stoppede ikke her. Han opfordrede den 13-årige til at inddrage to veninder på 15 og 16 i de seksuelle aktiviteter. Ifølge anklageskriftet udlovede han endda 3000 kroner til den ene af dem.

Pengene er dog aldrig betalt, og det er ikke første gang, at FL løber fra sine sex-regninger. Han er tidligere dømt for dokumentfalsk, fordi han for nogle år siden betalte prostituerede med dækningsløse check, som rundhåndet var udstedt på beløb, der lå pænt over markedsprisen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.