Gemte kæmpedildo i bilen

Hvis politi og vidner har ret, er der al mulig grund til at betegne 33-årige FL fra Ønslev på Falster som en seksuel særling.

Manden skal ikke alene have begået flere voldtægter og lokket tre helt unge piger ind i sit bizarre sex-cirkus. Som den naturligste ting i verden turnerede han også rundt i sin bil med en 35 cm dildo gemt under det ene sæde.

En del tyder desuden på, at han systematisk belurede sommerhuse, kollegieværelser og lejligheder beboet af unge piger.

Ifølge anklageskriftet begik han derpå indbrud for at stjæle deres trusser. Ofte røg der både mobiltelefoner og Playstations med i udbyttet, men mønstret synes klart at vise, at FL har en sygelig svaghed for pigers undertøj.

Hjemsøgt to gange
En af de bestjålne var endda så uheldig at blive hjemsøgt to gange.

Først da hun sammen med et par veninder holdt weekend i Marielyst på Falster, hvor hun også mistede sine nøgler og papirer. Senere brød tyven ind i hendes lejlighed på Østerbro i København, hvor han bl.a. stak af med en hel taske med feminine beklædningsdele.

FL blev anholdt og varetægtsfængslet i 2007, men politiet kom først på sporet af de mange indbrud, da han forsøgte at smugle en besked ud til sin daværende samlever, der også er mor til hans barn.

Her beordrede han hende blandt andet til at skaffe adskillige mobiltelefoner og spillekonsoller af vejen, men nævnte ikke et ord om undertøj. Tilsyneladende havde han valgt at gemme disse effekter andre steder end i sit og den tidligere kærestes hjem.