23-årig fængslet for groft sexoverfald

Mens politiet jagter endnu en mand efter det grove hjemmerøveri i weekenden mod 84-årig invalid kvinde i Nørresundby, er 23-årig fængslet for tre uger

Den 84-årige kvinde blev overfaldet natten til søndag i sit hjem her i boligblokken i Nørresundby. (Foto: René Schütze)
Den 84-årige kvinde blev overfaldet natten til søndag i sit hjem her i boligblokken i Nørresundby. (Foto: René Schütze)

Den 23-årige mand af afrikansk afstamning, som i går blev anholdt og sigtet for et groft sexoverfald og røveri i weekenden mod en handicappet 84-årig kvinde i hendes hjem i Nørresundby, nægtede sig i formiddag i et grundlovsforhør i Aalborg skyldig i blufærdighedskrænkelse og røveri.

Alligevel blev manden i det lukkede forhør varetægtsfængslet for tre uger, skriver nordjyske.dk. Fængslingskendelsen blev kæret på stedet.

Var koblet til iltapparat
Overfaldet skete natten til søndag, hvor den 84-årige kvinde i sit hjem blev overfaldet af to mænd, som hun bagefter beskrev som 'en neger og en hvid mand'. Kvinden lå i sin seng, hvor hun var koblet til et iltapparat.

De to mænd sparkede døren til hendes lejlighed i et større boligkompleks ind, og den mørke af de to forulempede hende seksuelt under røveriet. Kvinden nægtede at sige, hvor hun opbevarer værdier, så de to mænd forlod gerningsstedet, alene medbringende et fladskæmstv.

Politiet leder stadig efter endnu en gerningsmand