Gidsel: Gidseltager indblandet i millionkup

Den 32-årige Christina, der her til formiddag blev holdt som gidsel af sin 28-årig eks-kæreste i Holsted, har det efter omstændighederne godt

En politibetjent måtte ifølge den 32-årige Christina trække sit våben, da den 28-årige mand blev anholdt. (Foto: www.politi.dk)
En politibetjent måtte ifølge den 32-årige Christina trække sit våben, da den 28-årige mand blev anholdt. (Foto: www.politi.dk)

Den 32-årige Christina, der her til formiddag blev holdt som gidsel af sin 28-årige eks-kæreste i Holsted, virkede meget fattet efter den dramatiske oplevelse. Det skriver JydskeVestkysten, der har talt med hende.

Manden er fra København, og han er netop blevet løsladt i forbindelse med en sigtelse for et millionkup.

En sag, hvor Christina vidnede mod sin eks-kæreste, siger hun til JydskeVestkysten.

- Det kan jeg slet ikke bekræfte. Det må stå for hendes egen regning, siger efterforskningsleder Bent Thuesen til ekstrabladet.dk.

Christina kunne fortælle, at hun og hendes nye kæreste blev opsøgt af den 28-årige mand tidligt i morges.

- Pludselig stod han i soveværelset med et gevær. Han truede med at skyde os allesammen, fortæller Christina til JydskeVestkysten.

Hun har tre børn sammen med gerningsmanden. De yngste er tvillinger på bare ét år.

- Der var i alt seks børn til stede, men det var han fuldstændig ligeglad med. Han ville have, at vi skulle være sammen. Han sagde, at han ikke kunne undvære mig og børnene, fortalte den 32-årige kvinde.

Politiet oplyste efter gidseltagningen, at anholdelsen forløb uden dramatik, men ifølge Christina måtte en politibetjent trække sit våben for at få manden til at overgive sig, oplyser JydskeVestkysten.

Mangler motiv
Afhøringerne af manden har ikke bragt meget nyt frem, fortæller Bent Thuesen, der stadig mangler et klart motiv til bortførelsen.

Manden fremstilles i grundlovsforhør tirsdag formiddag.