Gidseltager bevæbnet med oversavet jagtgevær

Syd- og Sønderjyllands Politi befriede mandag formiddag en 32-årig mor til to under en gidselsituation i Holsted

Den bevæbnede gidseltager blev anholdt, efter han havde holdt sin tidligere samlever som gidsel i Holsted. (Foto: www.politi.dk)
Den bevæbnede gidseltager blev anholdt, efter han havde holdt sin tidligere samlever som gidsel i Holsted. (Foto: www.politi.dk)

Syd- og Sønderjyllands Politi stod klokken 10.00 mandag formiddag overfor en gidselsituation i Holsted.

Politiet kender endnu ikke den præcise årsag til gidseltagningen, men vicepolitiinspektør, Bent Thuesen, oplyser, at der muligvis er tale om jalousi.

- Vi har endnu ikke afhørt begge parter, så vi ved det ikke endnu, men det er da nærliggende at tro, at der er en form for jalousi indblandet, siger Bent Thuesen til ekstrabladet.dk.

Gidselsituationen begyndte, da den 28-årige mand klokken 09.20 opsøgte sin tidligere samlever på hendes bopæl i Nørregade i Holsted.

Bevæbnet med et oversavet jagtgevær truede manden efterfølgende kvinden til at følge med ud i sin bil.

Sammen kørte de rundt i og omkring Holsted, inden de klokken 10.03 blev standset af politiet i Holsted stationsby, hvor manden blev anholdt uden at gøre modstand.

- Vi blev kontaktet af et familiemedlem, der havde overværet optakten, og efter en kort eftersøgning standsede vi bilen, fortæller Bent Thuesen.

Manden, der har tre børn sammen med kvinden, vil formentlig blive sigtet for frihedsberøvelse, trusler og overtrædelse af våbenloven.