Mariann tilbage hos Lundin

Ægteskabs-farcen fortsætter: Mariann Poulsen besøgte i aftes igen livstidsfangen trods advarsler til andre kvinder

En bister Mariann Poulsen skælder ud på Ekstra Bladet: - Jeg er ked af den behandling, Peter Lundin har fået af jer. (Foto: Kenneth Meyer)
En bister Mariann Poulsen skælder ud på Ekstra Bladet: - Jeg er ked af den behandling, Peter Lundin har fået af jer. (Foto: Kenneth Meyer)

Ægteskabs-farcen med livstidsfangen Peter Lundin som indespærret krumtap har åbenbart mere end svært ved at komme ned i svingninger.

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at ekshustruen til den firedobbelte morder, Mariann Poulsen, i aftes atter besøgte Peter Lundin i Østjyllands Statsfængsel ved Horsens.

Denne gang havde Mariann Poulsen ladet de mørkblonde hårlokker afblege og optrådte nu som blondine. Om det var for at glæde Peter Lundin eller for at optræde inkognito er uvist.

Den 24-årige kvinde har ellers i den seneste måneds tids haft mere end travlt med at lægge luft og afstand til sit ægteskab med massemorderen og hans eskapader med andre kvinder.

Klokken 16.20 i går ankom Mariann Poulsen til Statsfængslet. Efter at have tilbragt næsten tre timer med den ægtemand, som hun angiveligt er ved at blive skilt fra, dampede den færøske kvinde atter af fra fængslet.

Det skete i en afdanket og rødmalet Ford Mondeo – men dog med en sådan hast, at Ekstra Bladets medarbejdere måtte opgive at følge efter den færøske furie, da hastighederne nåede langt op over de tilladte hastigheder.

Mariann Poulsen blev gift med Peter Lundin i slutningen af september. Men efter Ekstra Bladets afsløring af det opsigtvækkende ægteskab fik Mariann Poulsen pludseligt travlt med bedyre, at hun nu ville skilles fra ham.

- Jeg skylder de efterladte til hans ofre og min egen familie og datter at komme ud af det her forhold, lød den rørende begrundelse fra Mariann Poulsen i et interview i ’Go’Aften Danmark’.

Mariann Poulsen ligefrem advarede andre kvinder mod at kontakte Peter Lundin i spjældet.

- Lad være med at kontakte ham, uanset hvad han siger i et brev. Hop ikke på det. Det gælder ikke kun ham, men alle som har psykopatiske træk. Han kommer til at være utro og gøre dumme ting igen, lød det fra Lundins hustru.

For kun ti dage siden stod en tårevædet Mariann Poulsen så frem i QTV på Kanal 4. Her afslørede hun, at Peter Lundin havde besat hende med ord – og en mandlig legemsdel, der er kendt for at sprede glæde i kvindeligt selskab.

- En erotisk besættelse, kaldte hun det pænt i tv-programmet.