Efterlyst kvinde spiste pølser

Efterlyst 47-årig psykotisk kvinde muligvis set ved pølsevogn i det centrale Roskilde

47-årige Lene Mark er muligvis set sammen med en mand ved 'Inges Pølsevogn' i det centrale Roskilde.
47-årige Lene Mark er muligvis set sammen med en mand ved 'Inges Pølsevogn' i det centrale Roskilde.

Den 47-årige psykotiske Lene Mark, der siden onsdag i sidste uge har været meldt savnet på bostedet Lindegården i Roskilde er muligvis blevet set i det centrale Roskilde mandag i denne uge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Det er den kvindelige ejer af 'Inges Pølsevogn' på Sorte Brødreplads ved Kvicklys p-plads i Roskilde, der har henvendt sig til politiet.

- Hun er 80 procent sikker på, at Lene Mark i selskab med en mand var kunde ved hendes pølsevogn i mandags ved 14-tiden. Kvinden, som pølsedamen antager var Lene Mark, var da iført en herrejakke. Pølsedamen kan desværre ikke beskrive manden eller jakken yderligere, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Lene Schjødt Madsen, til ekstrabladet.dk.

- Det lyder lidt spooky, at hun skulle være i en mands varetægt?

- Ja, det har du ret i. Men vi har ikke belæg for at tro, at der er tale om, at en mand holder Lene Mark fanget mod hendes vilje. Hvis det rent faktisk er Lene Mark, som pølsedamen har set, kan der være tale om, at hun har en bekendt, som ikke følger med i medierne og derfor ikke aner, at hun er efterlyst, siger Lene Schjødt Madsen, der endnu en gang beder offentligheden om hjælp til at finde Lene Mark.

Hun har tidligere taget temmelig langt væk fra Roskilde, hvorfor hun reelt set kan opholde sig overalt i landet.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46 35 14 48 eller 114.