Sigtet for pædofili, voldtægt og tyveri

En 33-årig mand skal på mandag i retten for ikke mindre end 25 forbrydelser, herunder samleje med piger under 15, flere grove voldtægter, tyveri, hæleri, indbrud og bedrageri

Det er ikke småting, den 33-årige mand er tiltalt for. (Foto: Thomas Borberg)
Det er ikke småting, den 33-årige mand er tiltalt for. (Foto: Thomas Borberg)

Retten i Nykøbing F. tager mandag fat på en særdeles omfattende sag mod en 33-årig mand, som er tiltalt for voldtægt, flere tilfælde af samleje med piger under 15 år samt talrige af tyverier. Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Manden er blandt andet tiltalt for flere tilfælde af samleje med en dengang 13-årig pige, samt en voldtægt af en dengang 16-årig pige i august og september sidste år. Sidstnævnte overgreb skal have fundet sted ombord på en båd i Guldborg havn.

Da sagen i sin tid kom for dagens lys, oplyste politiet, at manden havde hentet pigerne på en institution i Jylland og derefter kørt dem til Lolland.

Nogle af overgrebene skete ifølge anklageskriftet undervejs på turen i mandens Opel Corsa. og pigen var ikke i stand til at modsætte sig, fordi hun var påvirket af alkohol og kokain.

Manden blev anholdt i begyndelsen af september sidste år og varetægtsfængslet ved Retten i Nykøbing. Under grundlovsforhøret nægtede han sig skyldig i både voldtægt og samleje med mindreårig, idet han ifølge sin advokat ikke havde været klar over, at pigen kun var 13 år.

Den 33-årige er også tiltalt for at stå bag en særdeles grov voldtægt af en dengang 21-årig kvinde i Vesterskoven i Nykøbing F. i august 2006.

Manden er tiltalt for ialt 25 overtrædelser af straffeloven. Langt de fleste handler om tyveri og hæleri af værdier for tusindvis af kroner i forbindelse med en række indbrud på Falster og andre steder i landet.

I 2004 blev han i Københavns Byret idømt halvandet års fængsel for i flere tilfælde at have betalt prostituerede med hjemmelavede checks og penge.