15-årig sparkede mand i skridtet

En kun 15-årig pige fra Greve blev i går udsat for forsøg på voldtægt ved Hundige Station. Men pigen slap væk, da hun lossede manden i skridtet

Pigen blev skubbet forover på alle fire, inden manden vendte hende om på ryggen. (Modelfoto: Ole Steen)
Pigen blev skubbet forover på alle fire, inden manden vendte hende om på ryggen. (Modelfoto: Ole Steen)

Med et velplaceret spark hvor det gør mest ondt på en mand, lykkedes det i går en 15-årig pige at slippe helskindet fra et voldtægtsforsøg.

Pigen kom omkring klokken 18.45 ind med toget på Hundige Station og gik mod Hundige Strandvej, da hun opdagede, at en mand fulgte efter hende.

- Manden gav hende et skub forover, så hun faldt ned på alle fire. Han væltede hende om på ryggen, satte sig overskrævs på hende og begyndte at beføle hende, siger vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk

Da manden et kort øjeblik rejste sig op, for at tage sine bukser ned, så pigen sit snit til at sparke manden mellem benene.

- Han blev så pacificeret, at det lykkedes hende at slippe væk og slå alarm, siger vagtchefen.

Har set ham før
Gerningsmanden var forsvundet, da politiet nåede frem, men dels kan pigen give et godt signalement af manden, og dels mener både hun og hendes veninde, at have set ham mange gange før i området.

- Så vi håber meget snart at fange ham, siger vagtchefen.

Manden beskrives som 18-25 år, 180-190 cm. høj, alm. af bygning. Han var iført sort hættetrøje, cowboybukser, hvide kondisko, og han havde et sort klæde for munden. Han er dansker.