Flugtbil flået i stykker mod tankvogn

Bilist flygtede fra mindre uheld på motorvejen syd for Aalborg - den anden part i ulykken fulgte efter sammen med politiet, indtil flugtbilisten mødte tankvogn

På trods af, at personbilen bogstaveligt talt blev flået i stumper og stykker, kunne føreren tale med politiet efter ulykken. (Foto: René Schütze)
På trods af, at personbilen bogstaveligt talt blev flået i stumper og stykker, kunne føreren tale med politiet efter ulykken. (Foto: René Schütze)

En mand i 30'erne er alvorligt kvæstet, efter at han i eftermiddag i bil kørte frontalt imod en tankbil på en landevej mellem de to små byer Svenstrup og Godthåb lige syd for Aalborg.

Bilisten havde været impliceret i et mindre trafikuheld på motorvej E45. Det stak han af fra. Den anden bil, som han havde ramt, fulgte efter ad motorvejen og ringede samtidig efter politiet.

To patruljebiler efter flugtbilen
Da en politipatrulje fik kontakt med de to biler, drejede flugtbilisten fra motorvejen mod Svenstrup, og her fortsatte han ad en mindre vej imod Godthåb, hvor endnu en poltiipatrulje kom til og deltog i forsøgene på at standse ham.

- Men her kørte han frontalt imod en tankbil, som var på vej mod Svenstrup, siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi, Jan Stagsted, til ekstrabladet.dk.

Overlevede trods sønderflået bil
Selv om personbilen bogstaveligt talt blev flået i stumper og stykker ved ulykken, overlevede bilisten, som var alene i vognen.

- Han var i stand til at tale med vores kolleger efter uheldet. Men hans tilstand er meget alvorlig, siger Jan Stagsted. Han tilføjer, at bilisten med stor sikkerhed har været spirituspåvirket.

- Så der var en grund til, at han ikke havde lyst til at standse og tale med os, siger vagtchefen.

Klokken 21 blev mandens tilstand betegnet som 'alvorlig', men ikke livstruende. Han var da på operationsbordet, men skaderne er ifølge vagtlederen ved Nordjyllands Politi knoglebrud.