Ekskæreste sigtet for livsfarligt skub

Den 39-årige mand, der i går kastede sig selv og sin ekskæreste ud af et 3. sals-vindue på Godthåbsvej, er sigtet for forsøg på manddrab

Den tragiske hændelse skete fra soveværelsesvinduet, som vender ud til Godthåbsvej. (Foto: Kristian Linnemann)
Den tragiske hændelse skete fra soveværelsesvinduet, som vender ud til Godthåbsvej. (Foto: Kristian Linnemann)

Den 39-årige mand blev torsdag formiddag varetægtsfængslet i 28 dage. Manden blev sigtet for drabsforsøg og vold med en jernstang. Han blev fremstillet i grundlovsforhøret in absentia, da han stadig er indlagt på hospitalet. Han er stabil men i kritisk tilstand.

Hans 26-årige ekskærestes tilstand er ligeledes stabil men kritisk.

Kvinden havde i går morges besøg af en veninde i lejligheden på Godthåbsvej, og de var på vej på arbejde, da manden trængte ind i lejligheden bevæbnet med et jernrør. Han overfaldt sin tidligere kæreste, og derefter løb veninden ud af lejligheden for at skaffe hjælp.

Politiets afhøringer af de mange vidner, som overværede de to mennesker falde fra 3. sals højde og lande på fortovet, tegner et samlet billede af en jaloux ekskæreste, som ikke kunne tåle, at den 26-årige kvinde angiveligt havde fundet en ny kæreste.

Vidner har set, at de lænede sig ud af vinduet samtidigt. Politiet går ud fra, at kvinden var blevet slået bevidstløb af slag med jernstangen, hvorefter han har smidt hende og sig selv ud af vinduet i den hensigt at dræbe hende.