Underbukser fælder mand for grov vold

En 26-årig mand er sigtet for grov vold mod 42-årig nigeriansk kvinde. Manden stak af uden sine underbukser, hvori politiet fandt den dna, der fældede ham

En 42-årig nigeriansk prostitueret fik en morgen i maj så mange tæsk, at hun blev indlagt på hospitalet til observation for hjernerystelseog med punktformede blødninger i højre øje.

I dag blev en 26-årig elektriker fra Silkeborg varetægtsfængslet i 13 dage. Sigtet for at være gerningsmanden bag det voldelige overfald på kvinden.

Kvinden arbejder som prostitueret i Istedgade i København, hvor hun mødte elektrikeren. De aftalte at hun skulle give den 26-årige oralsex til 500 kroner. Hvad der derefter skete er uvist.

Manden påstår, at kvinden ville stjæle hans penge og derfor holdt hårdt om mandens kønsdele. Han erkender at have slået kvinden én enkelt gang for at forsvare sig.

Kvinden påstår, at manden forsøgte at kvæle hende. Desuden skulle manden have slået hende flere gange.

Manden flygtede fra kvindens klubværelse, da en nabo kom kvinden til undsætning. Manden glemte sine underbukser, hvor politiet efterfølgende fandt den dna, der endte med at fælde ham.