Knust hjerte: Skulle dø sammen

Den 39-årige mand, der i morges kastede sig selv og sin ekskæreste ud af et 3. sals-vindue på Godthåbsvej bliver sigtet for drabsforsøg

Parret landede formentligt samtidig på fortovet.(Foto: Ekstra Bladet)
Parret landede formentligt samtidig på fortovet.(Foto: Ekstra Bladet)

Tilstanden på den 26-årige kvinde, der i morges blev kastet ud af vinduet af sin 39-årige ekskæreste, er i løbet af dagen stabiliseret, men fortsat dybt kritisk.

Ekskæresten ligger på operationsbordet, og er stadig i livsfare.

- Han har skader på de indre organer som nyre, lunge, milt osv., så hans stilstand er fortsat meget meget kritisk, udtaler efterforskningsleder Kristian Arnt til ekstrabladet.dk.

Politiets foreløbige undersøgelser af gerningsstedet samt afhøringer af de mange vidner, som overværede de to mennesker falde fra 3. sals højde og lande på fortovet, tegner et samlet billede af en jaloux ekskæreste, som ikke kunne tåle, at den 26-årige kvinde angiveligt havde fundet en ny kæreste.

- Vidner har set, at de lænede sig ud af vinduet samtidigt. Så dermed kan noget tyde på, at han har holdt om hende - formentligt er hun blevet slået bevidstløs - og så har han kastet sig ud af vinduet med armene om hende, forklarer efterforskningslederen.

Ifølge politiet tyder de tekniske spor fra fortovet også på, at parret er faldet samtidig og ikke som først antaget, at han sprang efter at have skubbet hende ud.

Den tragiske hændelse skete fra soveværelsesvinduet, som vender ud til Godthåbsvej.

Den 39-årige mand, der er fransk statsborger, fremstilles i morgen i dommervagten in absentia sigtet for drabsforsøg. Politiet har ikke tidligere fået anmeldelser fra kvinden om, at hun skulle føle sig i fare for sin ekskæreste.