I livsfare efter skub fra vindue

26-årig kvinde på operationsbordet - hendes 39-årige ekskæreste er i livsfare efter at begge styrtede ud af vindue på 3. sal på Frederiksberg

Det var tydeligt at se, hvor de to ofre var blevet behandlet på fortovet på Godthåbsvej.(Foto: Ekstra Bladet)
Det var tydeligt at se, hvor de to ofre var blevet behandlet på fortovet på Godthåbsvej.(Foto: Ekstra Bladet)

Ved middagstid var en 39-årig mand fortsat i livsfare, og en 26-årig kvinde skulle igennem en langvarig og stor operation på grund af en række kritiske skader.

Parret styrtede ud fra et vindue på 3. sal på Godthåbsvej på Frederiksberg. I følge politiet skubbede manden kvinden ud og styrtede selv derefter de mange meter ned på gaden.

Slog veninden med jernstang
Det var en veninde til kvinden, der slog alarm til politiet. Hun fortæller, at manden pludselig dukkede op på adressen. Her overfaldt han og slog først veninden med en jernstang, hvorefter han kastede sig over kvinden, som ejer lejligheden. Veninden flygtede ud af lejligheden, hvor hun fik slået alarm til politiet. Men i næste sekund så hun veninden og manden lande på jorden.

- Vi arbejder lige nu ud fra den teori, at hun enten selv er sprunget ud af vinduet eller er blevet skubbet ud af manden. Han sprang selv bagefter, fastslår efterforskningsleder Kenneth Vest overfor ekstrabladet.dk.

- Vi skal nu have talt med de forskellige vidner for at finde ud af, om de har set hende springe selv, eller om de har observeret andre ting, siger han.

Mange chokerede vidner
En gruppe på 15-20 chokerede vidner blev fra morgenstunden samlet indenfor politiets afspærring, umiddelbart ved siden af det sted, de to personer landede. Vidnerne blev senere hentet i en af politiets busser for at få psykologbehandling og blive afhørt om sagen.

Ingen blev umiddelbart ramt, da de to personer landede på fortovet. Men en del mennesker på den morgentrafikerede Godthåbsvej har dog oplevet styrtene fra 3. sal og er stærkt chokerede, fortæller Kenneth Vest.

Københavns Politi afspærrede tidligere på morgenen stykket mellem Nordre Fasanvej og Langelandsvej, men afspærringen for trafikken er nu ophævet.