Eftersøgt røverbande anholdt

De to unge røvere, der har hærget Nørresundby-området er blevet anholdt. Én meldte sig selv og nægter sig skyldig, mens den anden erkender fem røverier

Yusuf Mohamed Hassen meldte sig selv til politiet sent lørdag aften. Han er sigtet for fem røverier i Nørresundby området, men nægter sig skyldig. (Politifoto)
Yusuf Mohamed Hassen meldte sig selv til politiet sent lørdag aften. Han er sigtet for fem røverier i Nørresundby området, men nægter sig skyldig. (Politifoto)
Følg Krimi

Den 20-årige Yusuf Mohamed Hassen og den 23-årige Omid Belkama, der var eftersøgt af politiet for fem røverier, er blevet anholdt.

Yusuf Mohamed Hassen meldte sig selv til politiet sent lørdag aften. Søndag blev han fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre. Han er sigtet for fem røverier i Nørresundby-området, men nægter sig skyldig. Han blev varetægtsfængslet indtil den 12. december.

Erkender sig skyldig
Omid Belkama blev anholdt mandag eftermiddag i Nørresundby, hvor politiet fandt ham. Han blev ligeledes fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre. Han erkender sig skyldig i de samme fem røverier, som Yusuf også er sigtet for. Han er også varetægtsfængslet indtil den 12. december.

- Jeg kan ikke fortælle, hvad Omid har sagt om en eventuel medskyldig, fordi grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, siger Frank Olsen fra Nordjyllands Politi til ekstrabladet.dk

Fire røverier og et bankrøveri
De to mænd er sigtet for følgende fem røverier i november: Bankrøveriet mod Spar Nord Bank i Nørresundby den 7. november, røveriet mod Merko i Nørresundby den 3. november, røveriet mod en 7-Eleven i Vodskov ligeledes den 3. november, røveriet mod Shell-tanken på Forbindelsesvejen i Aalborg den 6. november og røveriet mod Shell-tanken på Karolinelundsvej i Aalborg den 5. november.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?