Sigtet for sex med småpiger

En 24-årig mand fik tirsdag eftermiddag forlænget sin fængsling i tre døgn, efter han mandag blev anholdt for seksuelle overgreb mod to piger på 13 og 14 år

Overgrebene mod den 13-årige og 14-årige pige er sket inden for den sidste halvanden måneds tid. (Arkivfoto: Anders Brohus)
Overgrebene mod den 13-årige og 14-årige pige er sket inden for den sidste halvanden måneds tid. (Arkivfoto: Anders Brohus)

En 24-årig mand blev mandag anholdt og sigtet for at have haft samleje med to unge piger på 13 og 14 år. Alle de implicerede er fra Østjylland.

Tirsdag besluttede dommeren i retten i Århus, at give politiet mere tid i sagen og forlængede fængslingen med tre døgn..

Politiet er yderst tilbageholdende med oplysninger i sagen, men politikommissær Peter Grove oplyser, at de seksuelle overgreb er foregået inden for den seneste halvanden måneds tid.

Politiet vil nu bruge de kommende dage på at afhøre relevante personer i sagen for få mere materiale, inden den sigtede igen bliver stillet for en dommer.

Politikommissæren vil ikke udtale som om omfanget af overgrebene, og hvor de kender hinanden fra.

Men han understreger, at den 24-årige ikke har haft et betroet forhold til de to mindreårige gennem et arbejde eller via en forening.