Røvere: 'Vi slår dig ihjel'

En 35-årig kvinde blev i dag slået i ansigtet med en pistol, da hun overraskede to tyve, som netop havde begået indbrud i hendes villa

Politiet er stadig i gang med at afhøre en 35-årig kvinde, der i dag blev udsat for et groft overfald. (Foto: AP)
Politiet er stadig i gang med at afhøre en 35-årig kvinde, der i dag blev udsat for et groft overfald. (Foto: AP)

- Hvis du siger, hvordan vi ser ud, så slår vi dig ihjel, lød truslen fra to røvere, da de overfaldt en 35-årig kvinde ude foran hendes hjem i Greve kl 11.30 i dag.

Kvinden havde forinden overrasket to mænd, der netop havde begået indbrud i hendes hus. De stod med tre sportstasker fyldt med tyvegods i indkørslen, da kvinden konfronterede dem.

Slået med pistol
Det skulle hun dog aldrig have gjort. Konfrontationen fik gerningmændene op i det røde felt, og de truede kvinden og slog hende i ansigtet med en pistol, siger Jan Lauritzen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Herefter flygtede røverne i en ældre sort Mercedes model E med bule bag på bilen og bule i venstre forskærm. Bilen kørte fra stedet i retning mod Karlslunde.

Kvinden slipper for varige fysiske mén, men er stadig dybt rystet.

Der er foreløbig kun signalement af den ene røver, som beskrives som en ung mand, 190 cm. høj, almindelig af bygning, iført hvid hættetrøje/jakke, og med grå striber ned ad ærmerne. Der er endnu intet signalement af den anden røver.

Politiet vil gerne tale med vidner til røveriet. Henvendelse til lokalpolitiet i Karlslunde på telfon 46351448.