Unge udsat for hjemmerøveri

Tre unge blev i aftes udsat for et røveri i deres lejlighed i fra Rødkærsbro. Tre andre unge - to kvinder og en mand - er anholdt for røveriet

Tre unge mennesker, to på 17 år og en på 19 år, blev i aftes opsøgt i en lejlighed i Rødskærsbro ved Viborg af to jævnaldrende kvinder og en mand.

De tre besøgende ledte efter en fjerde, der angiveligt skylder dem penge, men vedkommende var der ikke, og de tre i lejligheden kender slet ikke personen, skriver www.viborg-folkeblad.dk.

Det troede de besøgende nu ikke på, og de truede både verbalt og med en såkaldt totenschläger. Det er en teleskopstang, der kan bruges som slagvåben. Da de to kvinder og manden ikke fik, hvad de egentlig kom efter, tog de noget pc-udstyr og nogle mobiltelefoner med sig, inden de kørte væk i en bil, der stammer fra Holstebro.

Senere på natten vendte to af dem så tilbage til Rødskærsbro, hvor de blev anholdt af politiet. Den sidste blev siden anholdt i Holstebro, og samtidigt med at de tre gerningsmænd nu alle er bag tremmer, har politiet nu også fat i alt, der blev stjålet.