13-årig løj om overfald

Det var fri fantasi, da en 13-årig pige mandag aften gik til politiet og fortalte, at hun ved hjælp af judo-kneb havde jaget en voksen overfaldsmand på flugt i Nørre Alslev

Det var fri fantasi, da en 13-årig pige hævdede, hun var blevet overfaldet af en gerningsmand ved svømmehallen i Nørre Alslev. (Modelfoto: Anthon Unger)
Det var fri fantasi, da en 13-årig pige hævdede, hun var blevet overfaldet af en gerningsmand ved svømmehallen i Nørre Alslev. (Modelfoto: Anthon Unger)

En 13-årig pige gik mandag til politiet og fortalte, at hun sidste søndag aften var blevet overfaldet på et dunkelt stisystem uden for Nordfalsters Svømmecenter i Nørre Alslev, men anmeldelsen viser sig nu at være falsk.

Pigen fortalte, at hun var blevet grebet bagfra af en mand, som havde revet hende til jorden. Men i kraft af nogle judo-spark lykkedes det pigen at kæmpe sig fri og jage den hylende overfaldsmand på flugt, fortalte hun.

Nu har politiet undersøgt sagen nærmere, og det viser sig, at overfaldet aldrig har fundet sted.

- Der var tale om en falsk anmeldelse. Jeg ved ikke, hvad hendes bevæggrunde har været, fortæller lokalpolitiet i Nykøbing Falster til ekstrabladet.dk

Den spinkle pige havde både slået sin hånd og fået slag i ansigtet, som bestyrkede historien.

- Der er ikke noget kriminelt i de skrammer, oplyser politiet.

Ekstra Bladet kunne ellers i sidste uge bringe et interview med den stolte mor til den 13-årige.

- Jeg er stolt af min datter. Hun er en sej pige. Med hendes beskedne statur er det flot at jage en formodet sexforbryder på flugt, sagde den 37-årig mor i Nørre Alslev på Falster til Ekstra Bladet.

Hvordan moderen har reageret på de nye oplysninger er ikke kendt.

På grund af pigens lave alder er sagen afsluttet politimæssigt.