Skudoffers tilstand stabil

Den 18-årige mand, der i aftes blev skudt i ryggen i en bil i Mjølnerparken er netop blevet opereret, og hans tilstand er stabil. Politiet har endnu ingen motiver til skyderiet

Det 18-årige skudoffer blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter i aftes. Han blev opereret i nat, og hans tilstand meldes nu stabil. (Foto: Kenneth Meyer)
Det 18-årige skudoffer blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter i aftes. Han blev opereret i nat, og hans tilstand meldes nu stabil. (Foto: Kenneth Meyer)

Den 18-årige mand som i aftes blev hastet til Rigshospitalets Traumecenter, livsfarligt såret af et skud i ryggen, meldes nu stabil. Manden kom fra operationsbordet klokken 5.30 i morges, oplyser Københavns Politis centrale efterforskningsleder til ekstrabladet.dk

Der var fire mand i bilen
Den 18-årige sad sammen med tre kammerater kort før klokken 22 søndag aften i en bil på et baneterræn nær Mjølnerparken på Nørrebro, da der pludselig blev åbnet ild mod dem. En 16-årig blev ramt i armen. Han er indlagt på Bispebjerg Hospital, og skal opereres senere i dag.

De to andre mænd i bilen på henholdsvis 17 og 18 år blev ikke ramt.

En af de usårede mænd, bragte kammeraterne til Bispebjerg Hospital, hvor hospitalet straks alarmerede politiet.

Ingen har set noget
- Vi har afhørt den 16-årige og de to andre mænd, men de har ikke kunnet sige noget. Vi tror simpelthen ikke, at de har set noget, siger Steen Jensen, central efterforskningsleder til ekstrabladet.dk

Skuddene mod den parkerede bil faldt bagfra.

To skudepisoder
Kort før klokken 23 fik politiet en ny anmeldelse om skud, som denne gang skulle være faldet ved Lersø Parkallé - ikke langt fra Mjølnerparken.

- Vi kunne selv høre de høje brag, da vi var i Mjølnerparken, men vi har ikke fundet noget, siger Steen Jensen.

Politiet kender ikke de sårede mænd, der alle har udenlandsk baggrund, fra bandeepisoder, så motivet til skyderiet er ukendt.