Svensker fik tæsk i Helsingør

Nordsjællands Politi leder efter to yngre andengenerationsindvandrere, efter at en svensk mand fik tæsk efter bytur i Helsingør lørdag aften

Nordsjællands Politi leder efter en mørk Saab efter overfaldet på svenskeren i Helsingør omkring midnat natten til søndag. (Arkivfoto: www.politi.dk)
Nordsjællands Politi leder efter en mørk Saab efter overfaldet på svenskeren i Helsingør omkring midnat natten til søndag. (Arkivfoto: www.politi.dk)

Nordsjællands Politi leder efter to andengenerationsindvandrere i en mørk Saab, efter at en svensk mand omkring midnatstid natten til søndag fik tæsk og blev frastjålet sin pung og kontanter.

Manden mødte de to yngre dansktalende mandlige andengenerationsindvandrere i Helsingør, og efter at parterne sammen havde drukket nogle øl, hævede svenskeren nogle penge i en hæveautomat, hvorefter de tre besluttede sig for at 'lede efter nogle piger' i indvandrernes bil.

- De endte så kort efter midnat ude på Skindersøvej i Ålsgårde , hvor svenskeren fik nogle regulære tæsk, inden de smed ham ud af bilen efter at have stjålet hans pung samt de kontanter, han havde hævet. Vi hørte om sagen fra hospitalet og skal tale med ham senere i dag, da vi kun har et sporadisk overblik over sagen og et sparsomt signalement af gerningsmændene, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til ekstrabladet.dk.

De to yngre indvandrere, der kørte i en mørk Saab, er cirka 175-180 centimeter høje. De havde begge mørkt kort hår og var kronraget i siderne over ørerne og var iført mørkt tøj.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Nordsjællands Politi på 114 eller 49 27 14 48.