Hjælpeløs kvinde stadig forsvundet

Den alvorligt syge Lene Mark fra Roskilde er ikke fundet - hun forsvandt i onsdags og kan hverken kommunikere med fremmede eller undvære sin medicin

47-årige Lene Mark, som er hjælpeløs uden for sine vante rammer, eftersøges stadig af politiet - hun er ikke set siden i onsdags. (Privatfoto)
47-årige Lene Mark, som er hjælpeløs uden for sine vante rammer, eftersøges stadig af politiet - hun er ikke set siden i onsdags. (Privatfoto)

Midt- og Vestsjællands Politi leder stadig efter den 47-årige Lene Mark, som i onsdags gik fra sin institution i Roskilde. I fredags valgte politiet at udsende Lene Marks billede i håb om at få offentligheden til at hjælpe med at finde kvinden, som formodes at være i livsfare - hun er ifølge medarbejdere på bostedet Lindegården strækt psykotisk og kan ikke gøre sig forståelig over for fremmede. Bare to dage uden medicin kan få katastrofale følger for hende.

Mange henvendelser
- Politiet har siden efterlysningen i pressen fået flere henvendelser fra borgere, der mente at have set Lene Mark forskellige steder i landet. Ingen af henvendelserne har desværre ført til, at Lene Mark er fundet, oplyser Carsten Andersen, talsmand for Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet beder derfor atter offentligheden om hjælp. Lene Mark er tidligere taget temmelig langt væk fra Roskilde og kan derfor efter politiets opfattelse reelt set opholde sig overalt i landet. Politiet har ikke nogen som helst idé om, hvor hun er taget hen.

Oplysninger i sagen kan rettes til Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på tlf. 114 eller 46 35 14 48.