Dræbt ved reparation af keglerejser

53-årig mand fra Randers dræbt under arbejde med reparation af en keglerejser på bowlingbane

Ulykken i bowlinghallen skete, da den 53-årige ansatte ville reparere den mekanik, som rejser keglerne på banen. (Arkivfoto: First Light)
Ulykken i bowlinghallen skete, da den 53-årige ansatte ville reparere den mekanik, som rejser keglerne på banen. (Arkivfoto: First Light)
Følg Krimi

En 53-årig mand fra Randers er i dag blevet dræbt, da han forsøgte at udføre en mindre reparation på en bowlingbane hos Master Bowl på Mariagervej i det nordvestlige Randers, oplyser vagtchef hos Østjyllands Politi Mogens Brøndum til ekstrabladet.dk.

- Manden var alene i bowlinghallen, da ulykken skete. Han var ansat der, og vi går ud fra, at han er kommet til stedet ved 11-tiden i formiddags for at foretage, hvad han vel selv har ment var en mindre, ukompliceret reparation af den mekanik, som rejser kegler på bowlingbanen, forklarer vagtchefen.

Bowlinghallen lukket for publikum
Mogens Brøndum ønsker ikke at gå i detaljer med ulykken. Arbejdstilsynet er sent lørdag i færd med at tale med bowlinghallens øvrige personale for at forsøge at klarlægge, hvordan den kan være sket.

Poltiet fik alarm om ulykken, da klokken var 13.17. Bowlinghallen skulle være åbnet for publikum senere lørdag eftermiddag, men det skete naturligvis ikke,

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?