Kvinde lukkede selv voldsmand ind

Kvinde fik tæsk af eks-samlever som på kvindens foranledning havde polititilhold mod at opsøge kvinden. Hun lukkede ham ind og drak alkohol med ham

Kvinden lukkede selv den voldelige eks-samlever ind. (Arkivfoto: Colourbox)
Kvinden lukkede selv den voldelige eks-samlever ind. (Arkivfoto: Colourbox)

En 31-årig kvinde blev i aftes slået og sparket af sin 28-årige mandlige eks-samlever på sin bopæl i Smidstrup ved Gilleleje i Nordsjælland.

Kvinden alarmerede selv politiet klokken 23.55.

Forud for volden havde de to drukket alkohol sammen i løbet af fredag aften. Der er ifølge politiet tale om personer, der ikke tilhører et decideret 'misbrugsmiljø'.

Kvinden har flere gange tidligere fået tæsk af eks-samleveren, der også er kendt af politiet for vold begået mod andre end den 31-årige kvinde.

På grund af de tidligere voldsepisoder havde kvinden fået udstedt et polititilhold mod manden, der betyder, at han ikke må opsøge kvinden.

- Det er selvfølgelig lidt overraskende, at kvinden selv lukker ham ind, når han tidligere har banket hende og hun har fået udstedt et tilhold, men det giver ikke manden ret til at slå og sparke kvinden, så han er blevet sigtet for vold og fremstilles i grundlovsforhør i dag, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til ekstrabladet.dk.