Afklædt mand nikkede betjent en skalle

27-årig beruset mand i underbukser nikkede politimand en skalle, da politiet havde kørt ham hjem fra byen. Betjenten har brækket næsen

Den 27-årig var ikke videre tilfreds med at blive kørt hjem af politiet. (Arkivfoto: Thomas Borberg)
Den 27-årig var ikke videre tilfreds med at blive kørt hjem af politiet. (Arkivfoto: Thomas Borberg)

En 27-årig mand fra Varde afsluttede i nat en bytur med at nikke en politimand en skalle, da politiassistenten og en kollega kørte manden hjem.

Politipatruljen var klokken 04.45 blevet tilkaldt til torvet i Varde, hvor den temmelig berusede mand 'råbte op og skabte sig'. Manden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, men politifolkene vurderede, at det var forsvarligt at lade manden 'sove den ud hjemme' og kørte ham til hans bopæl i Varde.

- Da de nåede frem, tog fanden ved ham. Han smed tøjet og stod til sidst kun i underbukser og afsluttede sit stripshow med at nikke en af politibetjentene en skalle. Nu var der så tale om en ny dagsorden, og kollegerne tog manden med på stationen, hvor han fik lov at overnatte i detentionen. I stedet for en bødesag taler vi om en sigtelse for vold mod politi, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til ekstrabladet.dk.

Den 27-årige mand er ikke kendt af politiet fra tidligere.

Ifølge Ivan Gohr Jensen indikerer de foreløbige undersøgelser, at gerningsmanden brækkede næsen på betjenten.