Mor bad om hjælp før mord på børn

Den 21-årige engelske mor, der er anholdt for at have knivdræbt sine to drenge på henholdsvis tre måneder og to år, bad om hjælp få timer før, hun angiveligt stak sine børn ihjel

En betjent bærer en af drengenes bamser ud af lejligheden i Cheetham Hill. (Foto: Getty Images)
En betjent bærer en af drengenes bamser ud af lejligheden i Cheetham Hill. (Foto: Getty Images)

Naboer til den tre måneder gamle babydreng og hans to-årige storebror, som onsdag aften blev stukket ihjel i deres hjem i England har lagt bamser og tændt lys foran lejligheden i Cheetham Hill i Manchester. Det skriver The Guardian.

En politibetjent beskrev mordstedet som 'noget, intet menneske nogensinde skal se i deres liv'.

Både politi og ambulancefolk er siden blevet tilbudt krisehjælp.

De to drenge, to-årige Romario Mullings-Sewell og hans tre måneder gamle bror Delayno blev fundet klokken 18 onsdag, bare nogle få timer efter, at en familielæge havde bedt politiet tage ud og besøge den uligevægtige 21-årige mor til drengene.

To betjente mødte op ved lejligheden. Men da ingen åbnede døren, forlod de lejligheden igen med uforrettet sag. Derfor overvejer myndighederne nu, om der skal foretages en undersøgelse af, hvorvidt de kunne have gjort mere for at forhindre tragedien.

Moderen, Jael Mullings er nu anholdt for mordene. Begge drenge var stukket én gang i maven.

Drengenes familie udsendte i går en pressemeddelelse gennem politiet, hvor de skrev, at de håbede, hvorend drengene var, at de har fred.