Mor stolt af sin Super Karla

Mor i Nørre Alslev stolt af Falsters svar på Super Karla, der søndag aften ved hjælp af judo-kneb satte sig så kraftigt til modværge mod en overfaldsmand, at han måtte løbe hylende væk

Den 13-årige pige blev overfaldet af en mand, som hun selv beskrev som 20-25 år. Han flygtede under skrig og skrål, da hun satte sig til modværge. (Modelfoto: Ole Steen)
Den 13-årige pige blev overfaldet af en mand, som hun selv beskrev som 20-25 år. Han flygtede under skrig og skrål, da hun satte sig til modværge. (Modelfoto: Ole Steen)
- Jeg er stolt af min datter. Hun er en sej pige. Med hendes beskedne statur er det flot at jage en formodet sexforbryder på flugt.

Sådan siger en 37-årig mor i Nørre Alslev på Falster til Ekstra Bladet.

Søndag aften blev hendes 13-årige datter, Sara (navnet ændret), grebet bagfra af en voksen mand på et dunkelt stisystem ved byens svømmehal. Han tvang den blot 150 centimeter høje pige til jorden.

Men hun satte sig så kraftigt til modværge, at det lykkedes hende at sparke sig fri - og ramme så voldsomt, at gerningsmanden under hyl, eder og forbandelser valgte at gøre sig usynlig.

Har lært judo
- Min datter har adskillige gange været med, da jeg for nogle år siden dyrkede judo. Dengang lærte hun både benfejning og armlås. Det kom hende til gode forleden, mener moderen.

Sara vil ikke tale med Ekstra Bladet, da vi besøger familien på det nordlige Falster. Hun går rundt med højre hånd bundet ind. En blodansamling under sit ene øje – og en rift i læben.

- Skader, hun pådrog sig, da hun blev flået omkuld. Sara er sikker på, at manden var beruset. Hun har fortalt, at han stank kraftigt af spiritus, da han lå med sit hoved tæt på hendes, siger den 37-årige mor.

Flov og rystet
Den 13-årige pige går i 7. klasse. Hun skulle mødes med en veninde, da hun blev overfaldet.

- Sara overnattede hos veninden. Derfor meldte vi først overgrebet til politiet dagen efter, at det var sket. Hun turde simpelthen ikke fortælle noget til venindens mor. Min datter reagerer som andre ofre – og er både flov og rystet over oplevelsen, siger moderen.

Den tapre pige beskriver sin plageånd som 20-25 år, cirka 180 centimeter høj og slank til almindelig af bygning. Han har mellemblond kort hår og et mærke i panden. Han var iført sort jakke, mørke hængerøvsbukser og mørke Nike-sko.

Dengang lærte hun både benfejning og armlås