13-årig sprængte sig i luften på toilet

En tysk teenagers kombination af duftfrisker og leg med en lighter, mens han sad på toilettet, resulterede i at hele badeværelset eksploderede

Der lugtede så fælt på badeværelset, at drengen sprøjtede heftigt med duftfrisker. Desværre åbnede han ild bagefter. (Modelfoto: Colourbox.com)
Der lugtede så fælt på badeværelset, at drengen sprøjtede heftigt med duftfrisker. Desværre åbnede han ild bagefter. (Modelfoto: Colourbox.com)

13-årige Dennis' arme er bundet ind i gaze og hans ansigt er pakket ind i bandager, fordi han blev slemt forbrændt, da han sprængte sig selv i luften på toilettet.

Skoledrengen fra Recklinghausen i Tyskland sad på toilettet, da han greb til en luftfrisker for at komme den fæle stank fra badet til livs. Det skriver Bild.de

- Jeg sprayede grundigt og tænkte ikke videre over det, fortæller han til den tyske netavis.

På specialklinik for brandofre
Det fatale opstod først, da Dennis begyndte at lege med en lighter, som lå på badeværelset. Pludselig stod en stor stikflamme op, og den følgende eksplosion flåede badet fra hinanden.

Dennis blev svært forbrændt på armene, i ansigtet, og på benene - da bukserne stadig var nede om haserne på ham.

Dennis ligger lige nu i en specialklinik for brandofre. I starten, når lægerne skulle skifte forbindinger, blev de nødt til at lægge Dennis i narkose, fordi smerterne var for uudholdelige.

Dennis' far ønsker nu at spraydåsen bliver forbudt, så lignende uheld ikke kan opstå.