Fængslet for Café Louise-drab

To år efter drabet på en ung, jordansk mand, er en 27-årig mand i dag blevet varetægtsfængslet for drabet på Café Louises i København, efter at have meldt sig selv efter flere år på flugt

En 27-årig mand har meldt sig selv i forbindelse med en drabssag fra Café Louise på Nørrebro for to år siden. (Foto: Jens Dresling)
En 27-årig mand har meldt sig selv i forbindelse med en drabssag fra Café Louise på Nørrebro for to år siden. (Foto: Jens Dresling)

Efter to år på flugt fra politiet valgte en 27-årig mand i går at melde sig selv for det drab, han har været eftersøgt for siden den 5. november 2006.

I dag blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i foreløbigt 27 dage - sigtet for grov vold med døden til følge.

Den 27-årige med pakistanske rødder har opholdt sig i udlandet siden han en tidlig morgen i november trængte ind på morgenværtshuset Café Louise på Nørrebrogade i København, trak en pistol fra bukselinningen og begyndte at skyde vildt om sig.

Angiveligt havde den 27-årige et udestående med en anden ung mand, som sad på værtshuset, og som han skød flere gange i underkroppen. Manden overlevede dog skudepisoden men en 24-årig mand - med jordanske rødder - blev ramt, da han stak hovedet frem fra sit skjul og blev ramt af skud. Yderligere tre personer blev også ramt af skuddene.

Manden mødte i går op på politistationen sammen med sin advokat, hvor han meldte sig selv. Han blev i dag sigtet manddrab, forsøg på manddrab og grov vold. Han nægtede sig skyldig i manddrab og forsøg på manddrab.