8-årig sigtet for dobbeltdrab

En amerikansk landsby er i chok, efter at en otteårig dreng er sigtet for drab på to mænd

En kun otte-årig dreng blev mandag sigtet for dobbeltdrab på sin far og en anden mand, der boede til leje hos faderen i et hus i St. John i den amerikanske delstat Arizona.

Politiet siger, at den otteårige har tilstået, at han skød og dræbte de to mænd med en 22-kaliber riffel. Drengen, der er beskyttet af navneforbud på grund af sin unge alder, var lænket på hænder og fødder, da han blev ført ind i retssalen i den lille by, der ligger 250 kilometer nordøst for Phoenix.

Politiet hævder, at drengen omhyggeligt havde planlagt drabet på faderen Vincent Romero, en 29-årig bygningsarbejder, og lejeren, den 39-årige Timothy Romans. Politiet har ikke oplyst andre detaljer fra afhøringen af drengen.

Forlydender om, at drengen var blevet misbrugt eller mishandlet, afvises af familie, venner og naboer. Naboen Carl Hamblin fortæller, at han ofte så far og søn spille baseball sammen i baghaven.

- Det så ud som om, han var en god far, siger Hamblin til avisen Arizona Republic.

- Han var et godt menneske og en god far. Han sørgede for, at drengen var respektfuld over for andre mennesker, siger en anden nabo, Amber Smith.

Faderen Vincent Romero blev i går begravet på den lokale kirkegård. Romero, der var en erfaren jæger og havde lært sin søn at affyre en riffel, blev stedt til hvile i en kiste, som var malet i grønne kamuflagefarver.