Skyderi på åben gade i Gladsaxe

Politiet har afspærret et område omkring Gladsaxe Trafikplads efter en skudepisode. Flere skudhuller fundet i bygningerne omkring parkeringspladsen. Mand måtte søge tilflugt i kiosk

Gladsaxe Møllevej er blevet afspærret efter en skudepisode tirsdag middag. (Foto: Kenneth Meyer)
Gladsaxe Møllevej er blevet afspærret efter en skudepisode tirsdag middag. (Foto: Kenneth Meyer)

Københavns Vestegns Politi har afspærret dele af den trafikerede Gladsaxe Møllevej omkring Gladsaxe Trafikplads i Gladsaxe nord for København, efter ukendte gerningsmænd her til middag affyrede flere skud fra en bil.

En ung mand måtte flygte fra sin bil og søge tilflugt i en kiosk, da skuddene angiveligt var rettet mod ham.

Politihunde leder i øjeblikket efter spor på gerningsstedet, hvor flere patroner er blevet fundet på vejen.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en skudepisode. Mere kan jeg ikke sige lige nu, udtaler vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk.

Ifølge Søndagsavisen var skuddene tiltænkt en ung mand.

- Det er mig, der er offeret. Der er blevet skudt mod mig. Jeg ved ikke, hvem det er, der har skudt efter mig, siger manden ifølge Søndagsavisen.

Skuddene faldt lige foran Statoil-tanken, der ligger overfor en stor parkeringsplads. Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger, er der tydelige spor af skud i bygningerne.

Kommunikationsmedarbejder hos Vestegnens Politi bekræfter, at der ikke er nogen personer, der er blevet ramt under skyderiet.

Det vides dog ikke, hvor mange skud der er blevet affyret, eller om der er nogen anholdte, ligesom myndighederne heller ikke kan oplyse, om man har et signalement af gerningsmændene.

ekstrabladet.dk følger sagen...